انتخاب سیگنال سهام

سیگنال سهام و استراتژی های معاملاتی پشت آن !

قطعا تا به حال برایتان اتفاق افتاده است که دنبال یک سیگنال سهام متناسب با استراتژی معاملاتی خود بگردید. اکنون با وجود تلگرام غالبا این کار با سرچ در گروه‏ها و کانال های مختلف بورسی انجام می‏ گیرد.

اما مشکل و نکته منفی این کار کجاست؟

تمامی تحلیلگرانی که در گروه ها و کانال های خود سیگنال سهام ثبت می کنند بر اساس استراتژی معاملاتی خود این سیگنال سهام را منتشر می کنند.

اما ممکن است شما استراتژی معاملاتی تان با شخص تحلیلگر یکی نباشد و پیروی از این تحلیلگر و استفاده از سیگنال سهام او حتی باعث ضرر شما شود !

استراتژی معاملاتی چیست؟

استراتژی معاملاتی شما در بازار سرمایه بر اساس دو چیز تعیین می شود: 1. وقت  2. ریسک پذیری

 زمان سیگنال سهام

1 . وقت

فرض کنید شما یه کارمند بانک هستید و صبح ها باید به مشتریان بانک خدمات ارائه دهید. پس استراتژی نوسان گیری به هیچ عنوان مناسب شخصیت معاملاتی شما نیست و پیروی از یک تحلیلگر با این استراتژی قطعا باعث ضرر شما خواهد شد. زیرا برای نوسانگیری در اکثر اوقات تایم معاملات بازار ( 9 الی 12:30) باید آنلاین باشید. و سیگنال سهام این تحلیلگر را دقیقه به دقیقه دنبال کنید . با توجه به شرایط شما بهترین استراتژی خرید و نگهداری میان مدت و بلند مدت سهم است!

اما حالت دیگر این است که شما در اکثر اوقات تایم معاملات بازار وقت خالی دارید و می توانید از استراتژی نوسانگیری بهره ببرید پس استفاده از سیگنال سهام بلند و میان مدت ممکن است سود کمتری را برای شما به ارمغان بیاورد.

در زیر چند تحلیلگری که استراتژی نوسانگیری دارند را به شما معرفی میکنیم . ( میانگین روز انتظار آنها کمتر از یک ماه است )

حمیدرضا درویش

محسن تقی نژاد

ادمین بورسان

سعید بیات

 

ریسک های سرمایه گذاری در بورس

  2 .ریسک پذیری

فرض کنید که شما مبلغی را به صورت وام از بانک گرفته اید و آن را در بورس سرمایه گذاری میکنید. ( این کار از لحاظ قوانین سرمایه گذاری بسیار اشتباه است و به هیچ عنوان توصیه نمیشود ) در این صورت اگر شما در بورس ضرر کنید نه تنها سرمایه ای را از دست داده اید بلکه بایستی مبلغ وام را با سود آن به بانک برگردانید که این قطعا ضربه سنگینی به شما خواهد زد . بنابراین به هیچ عنوان نباید ریسک کنید !

اما اگر شخصی باشید که مبلغی به شما به ارث رسیده باشد و هیچ نیازی هم به آن نداشته باشید , در این صورت میتوانید در بورس سهم های پر ریسک تر را خریداری کنید که احتمال سودآوری بیشتری داشته باشند .

این ها مثال هایی بود برای درک بهتر . اما به طور کلی هر کسی که به سمت بورس می آید مقداری ریسک را به جان میخرد که این مقدار به روحیات شخصی و ریسک پذیری آن فرد بر میگردد که پیشنهاد میکنیم حتما یکبار هم که شده مقدار آن را برای خودتان حساب کنید . به طور مثال فرض کنید 10 میلیون پول دارید : چقدر از این مبلغ را حاضر هستید در یک معامله بورسی از دست بدهید ؟ ۱ میلیون ؟ ۲ میلیون ؟‌ و یا ۵ میلیون ؟ این میشود مقدار ریسک پذیری شما که ۱۰٪ – ۲۰٪ – ۵۰٪ و یا هر عددی دیگری است .

حال برای استفاده از سیگنال سهام یک شخص بایستی از مقدار ریسکی که آن تحلیلگر در استراتژی معاملاتی خود به کار میبرد با خبر باشید تا بیشتر از مقدار ریسک پذیری شما نباشد .

در زیر چند تحلیلگری که ریسک پذیری کمتری دارند را به شما معرفی میکنیم . ( زیرا میانگین ضرر آنها زیر 6% است )

محمدحسین بهمن پور

محسن تقی نژاد

 

چگونه سیگنال سهام متناسب با روحیات و استراتژی معاملاتی خود پیدا کنم؟

در صفحه تحلیلگران صدتحلیل این امکان برای شما فراهم شده است تا تحلیلگران مختلف را با یکدیگر مقایسه کرده و یک تحلیلگر متناسب با استراتژی معاملاتی خود پیدا کنید.

5 پارامتر مهم ( احتمال موفقیت / میانگین سود / میانگین ضرر / روز انتظار / دقت پیش بینی ) برای مقایسه تحلیلگران با روحیات شخصی خود وجود دارد که پیشنهاد میکنیم حتما این دو مقاله را مطالعه کنید : چگونه بهترین تحلیلگران بورسی را انتخاب کنیم ؟ و چگونه یک مشاور خوب , متناسب با روحیات شخصی انتخاب کنم ؟

با پیدا کردن یک تحلیگر متناسب با روحیات و استراتژی خود شما حتما چندین بار به صورت آزمایشی از سیگنال سهام آن تحلیلگر استفاده کنید و بعد از اینکه مطمین شدید این تحلیلگر میتواند به شما کمک کند تا معاملات بهتری داشته باشید , دیگر هیچ استرسی برای پیدا کردن سیگنال سهام نخواهید داشت و با خیالی آسوده می توانید خرید و فروش های آن تحلیلگر را تکرار کنید .

سیگنال های خرید و فروش تحلیلگران بورس

در این مسیر تیم صدتحلیل همراه شما خواهد بود .

سوالات خود را میتوانید از پشتیبانان ما در تلگرام بپرسید .  t.me/sadtahlilsupport  و  t.me/sadtahlilinfo