انتخاب تحلیلگران بازار بورس

پارامترهای انتخاب تحلیلگران در بازار بورس

افراد در بازار بورس با کلمات متعددی برخورد میکنند که برای ادامه فعالیتشان باید شناخت کاملی از این اصطلاحات داشته باشند تا بتوانند در صورت مواجه شدن با این کلمات ، شرایط موجود را به بهترین شکل تحلیل کنند .

در بازار بورس همواره افراد در معرض تصمیم گیری قرار دارند چه از لحاظ تصمیم گیری در خصوص انتخاب کارشناسان بورس و چه در خصوص انتخاب سهم ، در این مطلب سعی شده است کلیدی ترین پارامترهای انتخاب تحلیلگران در بازار بورس با تعاریف آنها را در اختیار شما قرار داده‌ام.

پارامترهای انتخاب تحلیلگران در بازار بورس

بهترین تحلیلگران صدتحلیل را در جدولی مشابه جدول بالا میتوانید مشاهده کنید که با کلیک کردن بر روی هر کدام از سرستون های آن میتوانید تحلیلگران را بر اساس پارامتر مورد علاقه خود رتبه بندی کنید .

جدول تحلیلگران :  https://100tahlil.com/BrokerInfo/ShowAll

 

توضیح در مورد پارامتر های انتخاب :

  • احتمال موفقیت:

در هر پیشبینی در شرایط یکسان به همان میزان که احتمال موفقیت وجود دارد به همان میزان احتمال شکست هم وجود دارد ، از طرفی در بازار بورس احتمال موفقیت یکی از پارامتر های انتخابی ما است؛ به میزان احتمالی که وجود دارد تا پیشبینی در مورد سهم موفقیت آمیز باشد احتمال موفقیت میگویند که هرچه‌ قدر درصد و میزان این احتمال موفقیت تحلیلگر بالاتر باشد سهم های پیشنهادی آن تحلیلگر از شرایط بهتری برای انتخاب برخوردار هستند . به طور مثال در جدول تحلیلگران , ما بر روی این گزینه کلیک کردیم تا بهترین تحلیلگران بر اساس احتمال موفقیت را مشاهده کنیم .

رتبه بندی تحلیلگران بر اساس احتمال موفقیت

  • میانگین سود :

سود در بازار بورس به میزان رشدی که هر سهم بعد از خرید آن سهم میکند؛ گفته می‌شود . از آنجایی که خرید در بازار بورس به منظور کسب سود انجام میشود لذا میانگین سودی که یک تحلیلگر در پیش بینی های گذشته خود کسب کرده است میتواند بسیار حائز اهمیت باشد. میانگین سود به میانگین تمامی سود هایی که در پیش‌بینی های گذشته تحلیلگر انجام داده است؛ می باشد که هر چه میانگین سود درصد بالاتری داشته باشد توانایی سود دهی آن تحلیلگر بالاست.

به‌طور مثال فردی سهمی را در قیمت 1000 ریال خریداری کرده است و بعد از گذشت مدت زمان قیمت سهم به 1200 ریال رسیده است . سودی که  فرد در خرید این سهم کسب کرده است 20% است که مقدار 1.5% از آن کارمزد سازمان بورس است و به طور خالص 18.5% به سهامدار میرسد .

  • میانگین ضرر :

ضرر در بازار سرمایه به میزان افت قیمت سهم بعد از خرید آن گفته میشود. از انجا که خریدار در بازار بورس نمیخواهد ضرر کند به همین دلیل میانگین ضرری که تحلیلگر در پیش بینی های گذشته خود کسب کرده می تواند در انتخاب برای خریدار از اهمیت بالایی برخوردار باشد هرچه میانگین ضرر درصد پایین تری داشته باشد باعث کاهش ریسک در خرید سهم میشود.

به طور مثال فردی سهمی را در 1000 ریال خریداری کرده است و بعد از مدتی قیمت سهم به  950 ریال رسیده است که میزان ضرر این فرد در این سهم  5% همراه با 1.5% کارمزد است که مجموعا به 6.5% میرسد .

  • میانگین روز انتظار:

یکی از مهمترین پارامترها ، زمانی است که برای انتظار در نظر گرفته می‌شود زیرا فرد برای انتخاب سهم برای خرید به میزان زمان برای انتظار اهمیت ویژه ای قائل است چرا که میخواهد زمانی که برای به هدف رسیدن قیمت سهم را به طور تقریبی بداند البته میزان انتظار برای افراد میتواند متفاوت باشد افرادی که ترجیح میدهند خرید های کوتاه مدت با سود های کم داشته باشند و یا افرادی که ترجیح میدهند علیرغم طولانی بودن زمان به هدف رسیدن قیمت سهم ،انتظار سود بالایی دارند که البته در هر دو مورد با توجه به سهم انتخابی این شرایط می‌تواند نسبی باشد .

به طور مثال شخصی سهمی را می خرد و انتظار دارد در مدت یک هفته سهم به هدف مورد نظر رسیده و آن را بفروشد که به این خرید،خرید با دید کوتاه مدت یا خرید کوتاه مدتی می‌گویند. و یا اینکه شخصی سهمی را می‌خرد و انتظار دارد در مدت زمان یکسال سهم به هدف مورد نظر اما با سود بیشتری برسد که به این دیدگاه,  بلند مدت میگویند .

  • سود در ماه:

تیم صدتحلیل در راستای خدماتی که به کاربران خود ارائه می‌دهد ابزار میانگین سود در ماه را نیز برای شما مشخص کرده است که این ابزار نشان دهنده میانگین سود یک تحلیلگر در یک ماه  است که در صورت تعقیب سیگنال های هر کدام از تحلیل‌گران میتوان کسب کرد. به طور مثال تحلیلگری به طور میانگین دو ماه انتظار میکشد و 20% بازدهی کسب میکند که میانگین سود در ماه آن شخص میشود 10% .  و تحلیلگری به طور میانگین 6 ماه انتظار میکشد و 50% بازدهی کسب میکند که میانگین سود در ماه آن شخص میشود 8.3% که با مقایسه میانگین سود در ماه این دو فرد میتوان  به این نتیجه رسید که تحلیلگر اولی برتر است .

  • دقت پیشبینی :

  1. پوشش کارمزد:

یعنی سیگنال تحلیلگر بتواند کارمزد معاملات بورس را پوشش دهد.

  1. پوشش فرصت سرمایه گذاری بدون ریسک :

یعنی سیگنال تحلیلگر بتواند حداقل سود 2% سود در ماه را کسب کند. چرا که نرخ بازدهی بدون ریسک در بانک سالانه 24% معادل ماهیانه 2% خواهد بود .

  1. رسیدن به هدف در زمان مورد انتظار:

یعنی در مدت زمانی که تحلیلگر انتظار دارد آن پیشبینی به نتیجه برسد.

  1. اختلاف قیمت بسته شدن با هدف مورد نظر:

یعنی سیگنال تحلیلگر در همان قیمتی که از اول پیشبینی کرده است بسته شود.

  1. اتوماتیک بسته شدن:

یعنی تحلیلگر سیگنال خود را در بصورت اتوماتیک در سامانه ثبت میکند

 

از انجایی که یک تحلیلگر حرفه‌ای باید بهترین مشاوره را برای انتخاب سهم در اختیار شما قرار دهد تا بتوانید با اعتماد به تحلیلگر خرید خود را انجام دهید شما برای انتخاب یک تحلیلگر مناسب برای مشاوره و انتخاب سهم نیاز دارید تا تمامی ابزار های گفته شده را با توجه به سابقه تحلیلگر بررسی کنید تا بهترین تحلیلگر را انجام دهید.

این مقاله به شما کمک میکند تا ویژگی های پیشبینی تحلیلگران را به درستی مورد بررسی قرار دهید.

 

در این مسیر تیم صدتحلیل همراه شما خواهد بود .

سوالات خود را میتوانید از پشتیبانان ما در تلگرام بپرسید .  t.me/sadtahlilsupport  و  t.me/sadtahlilinfo