تفاوت معامله گران با تحلیلگران

تفاوت معامله گران با تحلیلگران | نکات آموزشی بورس – وبلاگ صدتحلیل

درود دوستان در مقاله امروز قصد داریم مبحثی را باز کنیم که توجه زیادی به آن نشده است ; و حتی می شود گفت بسیاری از معامله گران بورس تهران و … از این مبحث مهم خبر ندارند ; منظور من تفاوت معامله گران با تحلیلگران است

تفاوت معامله گران با تحلیلگران در چیست؟

در بحث معامله گری ما 3 فاکتور اصلی داریم:

  1. روانشناسی
  2. مدیریت سرمایه
  3. تحلیل (برای آشنایی با انواع روش های تحلیل کلیک نمایید)

مورد سوم یعنی تحلیل بخشی است که تحلیلگران و معامله گران در آن با یکدیگر شباهت دارند ; موضوعی که باعث تفاوت این دو قشر می شود بحث روانشناسی معامله گری و مدیریت سرمایه است (در خصوص این 2, مفصلا در مقاله های بعدی صحبت خواهیم کرد)

روانشناسی معامله گری با بازار متفاوت است

روانشانسی معامله گری مبحثی است که متاسفانه توجه زیادی به آن در ایران نشده است ; و حتی می توان گفت بسیاری از فعالین بازار با این مبحث آشنایی ندارند ; مسئله ای که متاسفانه به دلیل کمبود علم کافی افراد با روانشناسی معامله گری اشتباه می گیرند، مبحث روانشناسی بازار است .
روانشناسی بازار را می توان گفت همان علم تکنیکال است چون در هر دو رفتار عرضه کننده و تقاضا کننده را بررسی می کنیم ; اما در روانشناسی معامله گری ما رفتار خودمان را بررسی می کنیم و سعی می کنیم اصلاحش کنیم تا معامله گر بهتری باشیم و عملکرد بهتری از خودمان نشان بدهیم; این توضیح کوتاهی بود از روانشناسی معامله گری که در مقاله های بعدی مفصلا توضیح خواهیم داد و منابعی در این خصوص معرفی می کنیم.

مدیریت سرمایه

مدیریت سرمایه هم یکی از مهم ترین مباحث است که یکی از بزرگ ترین تفاوت ها میان معامله گران با تحلیلگران و حتی معامله گران حرفه ای با غیر حرفه ای است; مدیریت سرمایه به علم چیدن پورتفو و سبد معاملات شما می باشد بدین صورت که چه مقدار وارد معامله شویم تا با توجه به ریسک مورد نظر در ورود به معامله لطمه و زیان غیر قابل جبران به ما وارد نشود. به خصوص در بازار های جهانی که احتمال کال مارجین شدن خیلی بالا است.

تحلیل

مقاله هایی در این خصوص در وبسایت قرار دارد که لینکش را قرار می دهیم ( برای مشاهده مقاله کلیک نمایید ) اما به صورت کلی تحلیل به بخشی گفته می شود که ما توجه به علممان سعی می کنیم رفتار آینده بازار را متوجه و پیش بینی کنیم ( ما پیش گو نیستیم در بازار ). جالب است بدانید که بحث تحلیل در شاخصه های موفقیت یک معامله گر فقط توانسته است 10% را به خود اختصاص بدهد و 90% باقی مانده به بحث روانشناسی معامله گری و مدیریت سرمایه باز می گردد.